Frederiksberg kreds København Zoo 15.5.2021

Kom med i København Zoo

Aktiviteten er speaket hér:

 

ULF Frederiksberg kreds arrangerer i samarbejde med ULF Ferie en tur til København Zoo. Vi har god tid til at gå rundt og kigge på de mange forskellige dyr, fx giraffer, elefanter og de kinesiske pandaer. Når vi bliver sultne, finder vi lidt at spise.

Tid og sted:
Det foregår lørdag den 15. maj 2021 fra kl. 11.00 til kl.16.00.

Der vil være mulighed for at mødes med de frivillige på Hovedbanegården under uret kl.10.00 eller du kan vælge at møde op kl.10.50 ude foran København Zoo, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg

Pris
Turen er støttet af ”Puljen til 1.000 nye fællesskaber mod ensomhed”, som bl.a. dækker udgifter til entré, mad og deltagelse af frivillige. Det er derfor gratis at deltage, men husk at tage lommepenge med til is og drikkevarer.

Hvis du vælger at mødes med de frivillige inde på Hovedbanegården, så skal du selv betale for at tage med bussen. Man kan ikke betale med kontanter i bussen så husk jeres rejsekort eller at købe en billet på appen.

Tilmelding
Der er tilmelding til Hanne Nielsen på 75 72 46 88 eller e-mail: hanne@ulf.dk senest den 23. april 2021. Husk at oplyse om du vil mødes på Hovedbanegården eller ude ved Zoo.

Vi håber, at du/I har lyst til at deltage i dette hyggelige arrangement.

Vi glæder os til at se dig

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Frederiksberg