Sølund Musik-Festival ændrer datoer for årets festival

 

Verdens største, kærligste og vigtigste musikfestival for mennesker med udviklingshandicap har besluttet at flytte dato for festivalen 2020. Festivalen, hvor op mod 20.000 udviklingshæmmede og deres hjælpere mødes til musik og samvær flyttes fra 9.- 11. juni 2020 til den 8.- 10. juni 2021.

 

Festivalen lover at uge 23 i 2021 i Skanderborg bliver et brag af en fest.

35-års jubilæum – det skal ikke gå stille af. Corana virus har sat hele Danmark i stå, og vi ved ikke, om det forsætter helt hen i juni måned. Vi er kommet til den konklusion, at vi vil give vores gæster et ordentligt festivalbrag, for livet skal leves, kærligheden skal hyldes, og vi aner ikke, hvornår tæppet måske atter bliver trukket væk under os”, siger festivalformand Lasse Mortensen.

Takket være gavmilde donationer fra erhvervslivet, velvillige musikere, støtte fra fonde og sidst, men ikke mindst, opbakning fra vores knap 2500 medhjælpere, ser vi frem mod Sølund Musik-Festival 2021 i juni måned.

Musikprogrammet er uændret alt som planlagt, D-A-D, jung, Alphabeat, Medina, Burhan G., Birthe Kjær & The Feel Good Band, og 25 af Danmarks bedste live bands gæster årets festival.

“- I år er brugernes år. Vi har i høj grad lyttet til deres ønsker, og de elsker bare dansk musik, så det er der masser af i år“, siger festivalformanden.

De knapt 30 brugerbands med det internationale musikalske musikprogram Music Unites Europe i spidsen er en del af festivalens DNA. Her får mennesker med udviklingshandicap nemlig mulighed for at vise, hvad de dur til på en scene, og det er ikke så lidt.

“- Vi giver både plads til at de udviklingshæmmede selv kan gå på scenen og til, at de kan opleve de store bands, som man kan opleve rundt omkring på landets festivaler“, siger Lasse Mortensen.