ULF Vennetjeneste

vennetjeneste_logo

  • Vil du gerne have en ven der ligesom dig har et udviklingshandicap, og derfor ved, hvad det vil sige?
  • Vil du gerne have en ven der forstår dig og din situation?
  • Forhåbentlig vil du få et ligeværdigt venskab, hvor i selv bestemmer hvor og hvornår i vil ses, for det blander jeg mig ikke i. Til gengæld vil jeg ringe dig op og snakke med dig om jeres venskab fungerer og høre lidt om hvordan det går med jeres venskab eller om du måske hellere vil prøve med en anden ven.
  • Vil du gerne have en ven som du kan gå i biografen med, se en fodbold kamp med? tage til koncert med? tage på café med?, eller lave noget sammen som interesserer jer begge ?

Så har du muligheden nu gennem ULF- Vennetjeneste.

ULF vennetjeneste er ikke: En dating tjeneste. 

  • Vi  laver kun venskaber mellem mand-mand og kvinde-kvinde, hvis du ønsker dig en kæreste kan du skrive en kontaktannonce og sende den til os og så sørger vi for at den kommer i vores blad, eller du kan lave en profil på knuus.dk eller tage til vores datingfester.
  • En ledsager ordning, men det er tilladt at hjælpe hinanden som venner.
  • En måde at få tingene betalt for sig på. Hver man dækker sine egne udgifter, eller man laver en aftale om at dele alle udgifter til transport osv.

Alt du skal gøre er at ringe til ULF på Telefon: 75 72 46 88 og spørge efter vennetjeneste, eller skrive en mail til ulf@ulf.dk  og så hjælper vi dig med at finde en ven, der ikke bor alt for langt fra dig og som, så vidt muligt har nogenlunde de samme interesser som dig. Vi ser helst at du er medlem af ULF for at benytte vores vennetjeneste, men er det endnu ikke noget krav. at du er medlem af ULF. Du kan ringe på tlf. 75 72 46 88 og så hjælper vi dig gerne med at blive indmeldt.
lydiconFå teksten læst op (Annemette har speaket)