ULF Konference

31. marts 2016

konference_nyhed

VI VED NOGET, VI GERNE VIL DELE MED DIG

Hos ULF ved vi rigtig meget, som andre ikke ved. Og det gør vi, fordi det er os, udviklingshæmmede, som er eksperter i vores liv. Vi ved f.eks. rigtig meget om medborgerskab – i alle de facetter som dette begreb findes – fordi alle vores projekter og alt vores arbejde har netop dette omdrejningspunkt.

Fordi det er vigtigt. For dig, for mig og for os.

Det vil vi gerne, at du også skal vide noget om. Derfor afholder vi konference i Medborgerskab mandag d. 10. oktober 2016. Og vi håber, du vil være med til at præge dagen.

TVIST OG GENSKAB
Temaet medborgerskab tvistes, skabes, genskabes og sammensættes på anderledes måder. I et flex af workshops, foredrag, oplæg og indlæg inspirerer ULF til begrebet medborgerskab – og hvordan vi kan styrke det for den enkelte og for os i samlet flok.

VI VIL SÅ GERNE INSPIRERE
Formålet med konferencen er at inspirere til, hvordan vi alle kan arbejde med og være med til at skabe medborgerskab for mennesker med udviklingshæmning. Hvilke værktøjer, metoder og tilgange kan være vejen frem til et større og bedre medborgerskab? Hvordan kan vi støtte denne målgruppe med at udvikle sig og skabe et liv med langt større selvstændighed, selv- og medbestemmelse og få de rette værktøjer til at blive en integreret borger i samfundet.

Se mere om konferencen på www.ulfkonference.dk