Så går det løs!

26. august 2016

Så går det løs! 2 gode nyheder om medborgerskabskonferencen i oktober

Fra i dag kan du tilmelde dig konferencen om medborgerskab, der foregår mandag d. 10. oktober i Fredericia. Den anden konference i rækken, som Udviklingshæmmedes Landsforbund står bag, står for døren.

Er det nu, du for alvor skal tage begrebet medborgerskab til dig, få det ind under huden, se det fra nye vinkler, få brugbare metoder og redskaber med i din arbejdsrygsæk og møde både de kloge og eksperterne på området?

Vi er klar mandag d. 10. oktober i Messecenter C i Fredericia, og tilmeldingen er åben nu.
Men først vil vi suse frem med to nyheder, som er med til at gøre denne konference til netop den konference, du skal deltage i, hvis du gerne vil blive endnu klogere på begrebet medborgerskab.

God nyhed #1:
John Liholm,
som er Udviklingskonsulent i Aarhus Kommune står på scenen. Han vil belyse hvordan de i Aarhus Kommunes Socialforvaltning arbejder med Medborgerskab og hvordan værdierne bag begrebet indgår i kommunens mange forskellige indstanser – herunder frivilligområdet.

God nyhed #2:
Jette Tastesen
er på scenen. Jette er en af eksperterne. Hun er nemlig en succeshistorie på at have et aktivt medborgerskab. Og hun har skabt det selv.

Jette siger selv ”Mit højeste ønske har altid været, at jeg kunne klare mig så selvstændigt som overhovedet muligt”. På konferencen står Jette på scenen og fortæller om hvordan hun tog kampen op og valgte at gå fra passiv til aktiv medborger.

Vi har strikket et program sammen, hvor både de kloge og eksperterne er med

De kloge er
Benedicte Cathrine Besenbacher Kristensen
Anne Skov
John Liholm
Lise Von Seelen

Eksperterne er
Gitte Christensen
Lars Germandsen
Jette Tastesen
ULF Brugervejlere
Bjarne Jensen

De er nemlig eksperter i at være udviklingshæmmet. Og arbejder alle med medborgerskab på forskellige måder. Det er jo netop os udviklingshæmmede det handler om – derfor har vi selvfølgelig dem på scenen – som de eksperter de er.

 

Ved du allerede nu, at du SKAL med på konferencen om medborgerskab d. 10. 0ktober?

Så udfyld din tilmelding og vær sikker på en plads til konferencen.

 

SELVFØLGELIG SKAL JEG MED – JEG ER KLAR TIL AT BOOKE

 

Rabat hvis du deltog i februar
Hvis du deltog i konferencen ”Det jeg kan, gør jeg selv” d. 29. Februar får du 25% rabat på din deltagelse i denne konference.

 

Du kan læse alt om oplægsholderene, de praktisk informationer og meget andet her

 

 

header_mail

PS: Vi lukker for tilmeldingen d. 26. september kl. 12.00