ULF knækker cancer er kommet godt fra start

18. januar 2017

Vi er ikke gået officelt i gang, men der sker allerede rigtig meget.

Allerede inden vi officelt er gået i gang med kampagnen ULF knækker cancer, er der allerede flere institutioner, som har meldt sig til. Århus, Ringsted, Vejle og Hillerød er allerede stærkt repræsenteret.

Det glæder os rigtig meget her på kontoret, for det er bestemt et sundhedstegn, at selv om vi kommer med en kampagne, som ikke er færdig endnu, så vil mange gerne være med udtaler Projektchef Jane Jensen.

Også flere sponsorer har meldt sig under fanen. Bl.a. har vi fået sponsoret en kampagnefilm, flere tryksager og de papkasser vi skal bruge til at sende materiale ud til alle stederne, som tilmelder sig.

Også Kræftens Bekæmpelse er en god medspiller i hele forløbet. Vi ønsker at udvikle materiale, som er særlig målrettet mennesker med udviklingshæmning, så de kan blive bedre oplyst omkring kræft. Og her er Kræftens Bekæmpelse en vigtig brik. De har viden, de har lavet rigtig meget materiale. Nu skal det bare omsættes til noget brugbart for mennesker med udviklingshæmning.

Målet er at samle mindst 250.000 kr ind til Kræftens Bekæmpelse. Et mål vi er ret sikre på at nå ved fælles hjælp.

Vil du vide lidt mere, så kan du på denne side læse yderligere. Og ønsker du yderligere information, så kontakt endelig Signe Naessing, som er projektleder på signe@ulfmedie.dk eller ring på 7572 4688

Her på ULF er kontoret i fuld sving med at lave det bedste materiale klar til alle jer, som har lyst til at være en del af kampagnen. Og vi glæder os til at arbejde sammen med jer.