Mine egne penge

mineegnepenge

JEG STYRER SELV MIN ØKONOMI – MINE EGNE PENGE

Formålet med dette projekt er, at give unge og voksne mennesker med udviklingshæmning redskaber, så de bedre selv kan styre deres privatøkonomi. Det inkluderer undervisning i og udvikling af manualer for brug af NEM ID, webbank, budgetlægning og gode regler for sund økonomi.

vi arbejder målrettet med at støtte mennesker med udviklingshæmning ved at udvikle undervisning og personlig tilpassede manualer i brug af NEM ID. Manualerne gør det muligt for udviklingshæmmede at træne brug af de eksisterende redskaber til betaling af regninger og styring af privatøkonomi.

I projektet uddanner vi brugervejledere, der er mennesker med udviklingshæmning, som har erfaringer med at bruge de moderne redskaber til at styre egen privatøkonomi. Der arbejdes meget med Ipads.

Udviklingsarbejdet sker i tæt samarbejde med Vejle og Kolding kommuner, hvor vi uddanner økonomivejledere i brug og udvikling af personlige manualer, så de sammen med deltagerne i projektet kan lave manualer med videoer for brug af fx NEM ID tilpasset hver enkelt bruger.

Projektet forløber fra 01/10 2014- 30/09 2018.

Projektet er finansieret af: Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold. Satspuljen 2014

YDERLIGERE INFORMATION

Er du interesseret i at høre mere så kontakt:

Jane Jensen, Udviklingshæmmedes Landforbund, tlf.: 7572 4688, mail: jane@ulf.dk

Download vores løsblad om “Mine egne Penge” lige her
løsblade_egnepenge