ULF knækker cancer

ULF knækker cancer – vil I være med?

Fra midt marts og helt frem til uge 43 kører Udviklingshæmmedes LandsForbund kampagnen ”ULF knækker cancer”.

Igennem en landsdækkende indsamling vil ULF og bosteder, institutioner, væresteder, klubber mm. samle ind til Kræftens Bekæmpelse. Målet er at samle 250.000 kr ind.

Det er vigtigt at fortælle, at mennesker med udviklingshandicaps også kan få kræft.
Så udover bare at samle ind, udvikler og udarbejder ULF i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse også informationsmateriale tilpasset mennesker med udviklingshæmning.

Det gøres via elektroniske bøger med speak, video og tekst. Og hvor vi også fortæller målgruppens kræfthistorier – både de gode og de dårlige.

Har I lyst til at være med?
Om man som institution deltager stort eller småt er helt op til jer. Det kan være, I samler ind eller har en indsamlingsbøsse stående, hvor man kan putte sine småmønter i.

Det kan også være, at jeres kunstværksted vil donerer et par malerier, en skulptur eller lign. til vores online auktion, som starter i midt august og løber frem til midt oktober. Måske jeres teatertrup har en forestilling, som I vil give et par billetter til.

Måske I vil lave en sommerfest, hvor en del af overskuddet går til indsamlingen. Måske I sætter prisen op med et par kroner i kantinen, eller måske kan I lave en aftale med kommunen om, at I sørger for at holde en legeplads ren, og tjener donationskroner på det.

Eller noget helt andet. Mulighederne er ubegrænsede og alle bidrag – store som små modtages med stor tak.

Har I lyst til at få yderligere informationer inden vi går i luften d. 27. marts, så kontakt endelig Signe på signe@ulfmedie.dk.
Har I allerede nu lyst til at melde jer under fanerne, så er det også hende I skal have fat i.

 

Med venlig hilsen

Signe Naessing
Projektkoordinator