Fyn og Ærø – juli 2021

UDSOLGT

Kom med ULF Ferie til hyggelige og smukke Fyn og Ærø.

Rejsebeskrivelsen er speaket hér:

 

På vejen til Faaborg kører vi ad smukke veje og gør stop ved det berømte renæssanceslot Egeskov. Her kan man gå en tur i parken og ind på slottet hvor du kan opleve forskellige udstillinger, det kunne være veteranbiler, der fristede, eller måske har du lyst til at se en gammel købmandsbutik. Hen på eftermiddagen kommer vi frem til hotellet.
Vi bor på Hotel Faaborg Fjord, der ligger tæt på vandet og her kan du nyde roen på værelset, eller du kunne smutte ned og få dyppet tæerne i vandet, inden vi nyder en lækker middag.

Næste dag sejler vi til den mest populære ø i det sydfynske øhav, nemlig Ærø, hvor vi kommer rundt i den hyggelige købstad Ærøskøbing. I byen kan du gå rundt i byen og opleve den hyggelige atmosfære, og du kan også besøge flaske Peters samling af unikke flaskeskibe. Efter frokost kører vi til Marstal, som er Ærø’s største by, og her kan du gå en tur rundt og opleve den skønne skipperby eller du kan nyde en lækker is, inden vi kører tilbage til hotellet.

På 3.dagen kører vi forbi Lundeborg, hvis navn blev ”verdensberømt” i 1970’erne, med sangen Lundeborghymnen. Efter en lille pause kører vi videre til Kerteminde og forbi den livlige havn. I Kerteminde er der mulighed for at købe billet og besøge Fjord & Bælt oplevelsescentret, hvor man både kan føle og røre mange af fiskene og skaldyrene i akvarierne.

På hjemrejsen besøger vi først Odense, som er H.C. Andersens fødeby, hvor du kan gå med på en lille byrundtur eller du kan kigge dig omkring på egen hånd. Det vil også være her, at vi finder et sted at spise frokost. Efter frokost kører vi til Bogense, hvor vi går en tur på torvet, og en tur på vægterstien, hvor vi ser byens mange bindingsværkshuse og en gammel købmandsgård.

Sidst på eftermiddagen kører vi til Kolding og retur til vores udgangspunkter.

REJSETIDSPUNKT OG PRISER

Afrejse: den 12. juli 2021

Hjemkomst: den 15. juli 2021

Pris: pr. person i delt dobbeltværelse kr. 5.995,-

Tillæg for eneværelse: kr. 800,- 

INKLUDERET I PRISEN

  • Busrejse til Fyn og Ærø t/r
  • Hotelophold på Hotel Faaborg Fjord
  • Morgenmad (man. – tors.)
  • Aftensmad på hotellet (man. – ons.)
  • Rundrejse i henhold til beskrivelse (med guide)
  • Entré til park og udstillinger ved Egeskov Slot
  • Sejltur til Ærø og rundtur med rejseleder
  • Deltagelse af ULF Feries frivillige

BETALING

Depositum på kr. 1.500, – betales ved tilmelding (indsend skema)

Restbeløb ved deleværelse: 4.495 kr.

Restbeløb ved eneværelse: 5.295 kr.

betales senest den 12. april 2021

Reg.nr.: 7562 Kontonr.: 1118274

Tekst: navn/Fyn

OBS

Bussen samler op flere steder i Danmark, se steder HER. Bemærk tidlige afgange/sen hjemkomst. Transport til/fra opsamlingssted står den enkelte gæst selv for.

ULF Ferie er formidler for Riis Rejser. Riis Rejser er teknisk udbyder. Riis Rejser CVR. nr: 26212057, medlem af rejsegarantifonden nr. 1466

Du kan se løsblad for rejsen her