Juletur til Lübeck og Hamborg – december 2020

Historic Christmas market on Rathausmarkt in downtown Hamburg, Germany in the evening. Woodcarvers, gingerbread bakers, ceramics artists, silversmiths and many others welcome you.

Tag med på juletur til Nordtyskland, og oplev de traditionelle julemarkeder med julelys, brændte mandler og varm kakao. Turen går til Lübeck og Hamborg, der er kendt for deres smukke julemarkeder.

I Lübeck er det oplagt at slå et smut forbi det smukke julepyntede rådhus, eller besøge den store Niederegger marcipanbutik, hvor selv den mest sulte marcipangris kan finde en variant de ikke har prøvet før. Overalt i byen er der små træhuse og boder med alverdens julegodter; brændte mandler, gluhwein, lokale vine, marmelade og meget mere.

I Hamborg kører vi på en lille byrundtur, hvor vi f.eks. ser det imponerende havneområde, og andre afkroge af byen. Også i Hamborg skal vi på julemarked, og opleve den kendte tyske julestemning. Når turen går hjem ad, kører vi forbi Fleggaard og handler ind inden vi rammer Danmark.

Turen er med ophold på et lille ældre, men hyggeligt hotel. Hotellets restaurant ”schnitzel-haus” byde på aftensmad, der naturligvis består blandt andet af suppe, schnitzel og dessert.

Bussen samler op i hele Danmark, se steder HER.

OBS! Transport til/fra opsamlingssted står den enkelte gæst selv for

 

Rejsetidspunkt og priser

Afrejse: d. 5. december 2020

Hjemkomst: d. 6. december 2020
Pris pr. person i delt dobbeltværelse: kr. 1.850 kr.

Inkluderet i prisen

  • Busrejse til Lübeck og Hamborg t/r
  • Morgenmad i bussen (dag 1)
  • Frokostsandwich (dag 1)
  • Hotelophold i delt dobbeltværelse
  • Aftensmad på hotellet
  • Morgenbuffet på hotellet (dag 2)
  • Deltagelse af ULF Feries frivillige

Mulige tilkøb

  • Tillæg for eneværelse: 125kr,-

 

Tilmelding og betaling

Tilmelding hurtigst muligt – gerne inden 18. juli 2020 (indsend skema)

Det fulde beløb betales ved tilmelding
Reg. nr.: 7562 Konto nr.: 1118274

Tekst: navn/Hamborg

ULF Ferie er formidler for Riis Rejser. Riis Rejser er teknisk udbyder. Riis Rejser CVR. nr: 26212057, medlem af rejsegarantifonden nr. 1466

Download flyer som PDF her