Juleturen til Lübeck og Hamborg – december 2021.

UDSOLGT

Historic Christmas market on Rathausmarkt in downtown Hamburg, Germany in the evening. Woodcarvers, gingerbread bakers, ceramics artists, silversmiths and many others welcome you.

Rejsebeskrivelsen er speaket hér:


Julemarked
Hamborg og Lübeck • 2 dage

Tag med på juletur til Nordtyskland, og oplev de traditionelle julemarkeder med julelys, brændte mandler og varm kakao. Turen går til Lübeck og Hamborg, der er kendt for deres smukke julemarkeder.

I Lübeck er det oplagt at slå et smut forbi det smukke julepyntede rådhus, eller besøge den store Niederegger marcipanbutik, hvor selv den mest sultne marcipangris kan finde en variant de ikke har prøvet før. Overalt i byen er der små træhuse og boder med alverdens julegodter; brændte mandler, glühwein, lokale vine, marmelade og meget mere.

I Hamborg kører vi på en lille byrundtur, hvor vi f.eks. ser det imponerende havneområde, og andre afkroge af byen. Også i Hamborg skal vi på julemarked, og opleve den kendte tyske julestemning. Når turen går hjemad, kører vi forbi Fleggaard og her kan man handle ind før vi rammer Danmark.

Turen er med ophold på Hotel Tanneneck, et lille ældre, men hyggeligt hotel. Hotellets restaurant ”schnitzel-haus” byder på aftensmad, der naturligvis består blandt andet af suppe, schnitzel og dessert.

Rejsetidspunkt og priser

Afrejse: d. 4. december 2021
Hjemkomst: d. 5. december 2021

Pris pr. person i delt dobbeltværelse: kr. 1.925 kr.

Inkluderet i prisen

  • Busrejse til Lübeck og Hamborg t/r
  • Morgenmad i bussen (dag 1)
  • Frokostsandwich (dag 1)
  • Hotelophold i delt dobbeltværelse
  • Aftensmad på hotellet
  • Morgenbuffet på hotellet (dag 2)
  • Deltagelse af ULF Feries frivillige

Mulige tilkøb

  • Tillæg for eneværelse: 125 kr,-

Tilmelding og betaling

Tilmelding hurtigst muligt – gerne inden 10. august 2021 (indsend skema)

Det fulde beløb betales ved tilmelding

Reg. nr.: 7562 Konto nr.: 1118274

Tekst: navn/Hamborg

OBS

Bussen samler op flere steder i Danmark, se steder HER. Bemærk tidlige afgange/sen hjemkomst. Transport til/fra opsamlingssted står den enkelte gæst selv for.

ULF Ferie er formidler for Riis Rejser. Riis Rejser er teknisk udbyder. Riis Rejser CVR. nr: 26212057, medlem af rejsegarantifonden nr. 1466

Du kan se løsblad for rejsen her