Prag – juli 2020

Tag med på en kombineret storby/oplevelsesferie i den tjekkiske by Prag. Fordi turen er en busrejse, bliver der også rig mulighed for at opleve på vejen, både til og fra Prag; byrundtur i Berlin, besøg i en tidligere koncentrationslejr, slotte og lokale småbyer.

Vel ankommet i Prag skal vi på byrundtur, og der vil være mulighed for at komme ud at sejle på Moldauen eller bare at se floden oppe fra en af de mange broer. Vi skal besøge Hradcany-borgen, se smukke kapeller, og ned af den gyldne gade, hvor historien fortæller at alkymister forsøgte at lave guld, i gamle dage. Der bliver også tid til et besøg på en glasfabrik hvor man kan se produktionen af smukke krystalglas. Ingen ULF Ferie uden shopping, og vi skal naturligvis også på det ”gule marked” hvor man kan få alt mellem himmel og jord.

På hele turen vil der naturligvis være en rejseleder fri Riis rejser, der vil fortælle små historier efterhånden som vi kommer frem.

Vi bor på Hotel Belvedere, der ligger i hyggelige, rolige og grønne omgivelser. Herfra kan tage en taxa til centrum, eller gå i supermarkedet der ligger 200 meter fra hotellet.

Rejsetidspunkt og priser

Afrejse: den 12. juli 2020

Hjemkomst: den 18. juli 2020

Pris pr. person v/2 personer i delt dobbeltværelse kr.: 8.395,-

Tillæg for eneværelse: kr. 1.400,-

Inkluderet i prisen

• Busrejse til Prag t/r

• Morgenmad og frokost i bussen (bolle + sandwich)

• Hotelophold på Hotel Belvedere

• Morgen og aftensmad på hotellet

• Tjekkisk aften med spisning

• Deltagelse af ULF Feries frivillige

Betaling

Depositum på kr. 2.500,- betales ved tilmelding (indsend skema)

Restbeløb på kr.: 5.300,- ved dobbeltværelse Restbeløb på kr.: 6.700,- ved eneværelse

betales senest den 12. maj 2020

Reg.nr.: 7562 Kontonr.: 1118274

Tekst: navn/Prag

OBS

Bussen samler op flere steder i Danmark, se steder HER.
Bemærk tidlige afgange/sen hjemkomst. Transport til/fra opsamlingssted står den enkelte gæst selv for. Husk pas, da vi kører over Sverige.

ULF Ferie er formidler for Riis Rejser. Riis Rejser er teknisk udbyder. Riis Rejser CVR. nr: 26212057, medlem af rejsegarantifonden nr. 1466

 

Du kan downloade løsblad for rejsen her