Guldmedalje og champagne

16. februar 2017

Rygestop kursus deler guldmedalje ud til dem, som er stoppet med at ryge.

Den 16. november 2016 startede Jesper, Bettina, Mikkel og John Allen på ULF Rygestop kursus. I starten mødtes de med rygestopinstuktør Joan Riis 2 gange om ugen. Her snakkede de bl.a. om afhængighed, hvad man kan gøre i stedet for at ryge, hvorfor det er svært at stoppe, abstinenser, nikotinerstatning og sundhedsgevinster der er ved et rygestop.

Og selvfølgelig snakkede de også om, hvordan det har været siden de sidst mødtes.

De sidste 3 uger af kurset har rygestopperne mødtes en gang om ugen.

Rygestop kursus giver guld

I dag kunne Bettina og Jesper få deres guldmedalje. For de har nu været helt røgfri et par måneder. Guldmedaljen er for dem, som har holdt rygestoppet og stadig ikke ryger.

”Jeg er meget stolt, for jeg ved, hvor svært det er at stoppe med at ryge. Alle deltagerne har gjort en kæmpe indsats. De er super seje” siger Joan Riis og forsætter ”Dem som ikke fik stoppet helt med at ryge,  har gjort sig nogle gode erfaringer, som de kan bruge næste gang de vil give det et forsøg med at stoppe med at ryge”

På rygestopkurset havde de stop med at ryge dato d. 11. december 2016, så Bettina og Jesper har gjort det virkelig godt.

”De har alle har gjort det så flot. De har ydet en stor indsats, er kommet til møderne og har virkeig været motiveret for et rygestop” fortæller Joan Riis.

Jesper og Bettina fik i dag overrakt deres guldmedaljer på ULFkontoret og blev fejret med champagne og klapsalver.

ULF Rygestop kursus er en del af Storrygerpuljen.

Kurset er en del af Storrygerpuljen, en satspulje fra Sundhedsstyrelsen. Puljen har bevilliget penge til at udvikle rygestopkurser for mennesker med et udviklingshandicap.

Her kan du læse mere om ULF rygestop