ULF Fest 18-19.9.2021

14. juli 2021


Et brag af en fest

Indbydelsen er speaket hér:

 

Vi, i ULF, synes, at vi efterhånden har en del at fejre – nu kan vi ENDELIG begynde at mødes igen, ULF er blevet tildelt Social- og indenrigsministeriets Handicappris og så er vi kommet på finansloven.

Det vil vi gerne fejre med alle jer medlemmer og frivillige i foreningen, og inviterer derfor til fest og hygge på Vingsted hotel og konferencecenter.

Vi mødes lørdag kl. 12.30, hvor der er mulighed for at tjekke ind, inden vi får en sandwich og en flaske vand. Derefter vil vi lave nogle forskellige spil og lege og hygge os med hinanden. Kl. 18.00 spiser vi en lækker buffet, inden der spilles op med musik og dans. Med til maden følger en enkelt genstand (øl/vin/sodavand), drikkevarer ud over denne skal du selv betale, så husk at tage penge med. Om søndagen er der naturligvis en god morgenmad, inden vi senest kl. 10.00 tjekker ud og vender næsen hjemad. Det er frivilligt om man ønsker at overnatte, og det er også muligt kun at deltage i festen.

For dem, der har lyst, vil der blive arrangeret fælles transport mellem Vejle station og Vingsted centeret tur/retur, dette gælder dog kun dem, der deltager i hele arrangementet. Du skal selv sørge for transporten hjemme fra dig selv og til enten Vejle Station eller Vingsted centeret.

Tid og sted:

Lørdag den 18. september kl. 12.30 – søndag den 19. september 2021 kl. 10.00

Vingsted hotel og konferencecenter; Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten

Priser:

Fest og hygge (uden overnatning)                  Gratis

Overnatning i 9-personers værelse                Gratis

Overnatning i 4-personers værelse                110 kr. pr. person

Overnatning i delt dobbeltværelse                285 kr. pr. person

Overnatning i enkeltværelse                            585 kr. pr. person

Tilmelding:

Tilmeld dig gerne senest den 11. august 2021. Du kan tilmelde dig ved at udfylde vedlagte tilmeldingsblanket eller ved at ringe til ULF på telefon: 7572 4688 eller pr. mail: tina@ulf.dk

I tilfælde af at tilmeldingsfristen er overskredet, så kontakt os gerne, måske vi kan skaffe en ekstra plads.

Eventuel betaling bedes indsat på reg.nr.: 7244 Kontonr.: 1009171

Tekst: Fest/navn