Online aktiviteter

Hvad er det lige det der med aktiviteter på nettet?

Jo, man sidder hver for sig, men så mødes man til en videosamtale via enten computer, tablet/iPad eller telefon/smartphone. Nogle gange har vi måske en samtale om et specifikt emne, andre gange kan det være vi laver en aktivitet sammen eller måske vi bare hyggesnakker om det, som vi har lyst til netop denne dag. Vi kalder det også ”Online aktiviteter”.

Hvis du har lyst til at være online med ULF, kan du tjekke denne side ud og se hvilke online aktiviteter ULF har.

ULF har 3 online aktiviteter for tiden:

  • Mandagsaktiviteter, hvor vi mødes online hver mandag fra kl. 19.00 – 20.00. Her snakker vi som regel om et bestemt emne eller laver en aktivitet sammen.
  • Fredagscafeen, der er et hyggeligt arrangement, hvor der ikke er noget bestemt emne, men hvor vi bare hygger os og taler om løst og fast, eller hvad vi nu har lyst til. Det er hver fredag fra kl. 16.00 – 17.00
  • Online fejring af nytåret 2020-2021 – her kan man den 31. december fejre nytår med Lars Gjermandsen og Asger Drewsen. Du kan læse mere om dette arrangement, hvis du klikker på linket i venstre side.

På billedet herover kan du se, hvordan det ser ud, når man er online med ULF.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du deltager, så sende en mail til Claus fra ULF Medie; claus@ulf.dk så får han dig online. Du kan også ringe til kontoret 7572 4688, så kan vi hjælpe dig online. Ring også hvis du har forslag til aktiviteter, som vi kan lave online.