ULF Ferie

Rejser i 2021

Vi ved, at flere af jer tænker på, hvad der mon kommer af rejser i 2021.

Almindeligvis ville vi have et dejligt rejseprogram klar til resten af året, men vil holder igen for at se, hvordan hele corona- og vaccinesituationen udvikler sig, men det er stadig ikke let at spå om, og derfor tør vi ikke lægge for meget arbejde i udlandsrejser på nuværende tidspunkt.

Derfor må vi desværre også meddele, at der ikke kommer flere charterrejser på programmet i første halvår af 2021, og vi ved endnu ikke, hvordan det ser ud i efteråret 2021.

Vi håber at 2021 bliver et år, hvor vi kan genopdage noget af alt det skønne, som Danmark har at byde på. Vi oplever kæmpe efterspørgsel på vores rejser til vores Danmarks rejser og der er vi superglade for.

Derfor er vi meget kede af at meddele, at vi har udsolgt alle pladser på: Cirkusrevyen, Fyn og Ærø, Endelave og Sort sol.
Desuden har vi nu også to juleture klar, og så håber vi på, at vi får mulighed for at komme afsted og mange har lyst til at rejse med.

Desuden indgår ULF Ferie i et spændende samarbejde med ULF og de lokale ULF kredse om at lave aktiviteter. Så følg gerne med på fanen ULF aktiviteter: http://www.ulf.dk/aktiviteter/

Hvis I har forslag til rejser og oplevelser i Danmark, så er I velkomne til at kontakte os med forslag.

Information angående Corona-Virus:

Vi følger situationen nøje og retter os efter de retningslinjer, som Udenrigsministeriet anbefaler.
Det vil sige, at vi ser tiden an og tager en dag ad gangen. Skulle der ske noget, der kommer til at påvirke ULF Feries rejser, vil vi kontakte de gæster, det drejer sig om.

Dette betyder også, at vi på nuværende tidspunkt satser på at gennemføre alle fremtidige ferieture.

Vi kan kontaktes pr. telefon 7572 4688 eller mail: ulf-ferie@ulf.dk

Herunder en lille opdatering på de aflyste rejser i 2020:

Angående rejsen til Kos
Rejsen er desværre aflyst. Tilmeldte gæster vil blive kompenseret for deres indbetaling.
Vi har fået pengene refunderet fra Rejsegarantifonden og vi er på nuværende tidspunkt i gang med at overføre pengene til alle pågældende gæster.

Angående rejsen til Tyrkiet
Rejsen er desværre aflyst. Tilmeldte gæster vil blive kompenseret for deres indbetaling.
Vi har fået pengene refunderet fra Rejsegarantifonden og vi er på nuværende tidspunkt i gang med at overføre pengene til alle pågældende gæster.

Vi beder alle der har spørgsmål til ULF Feries rejse, om at kontakte ULF Ferie, og ikke Riis Rejser eller Bravo Tours.
Opdateret den 11. maj 2021//opdateres løbende