ULF Ferie

Rejser i 2021

Vi ved, at flere af jer tænker på, hvad der mon kommer af rejser i 2021.

Almindeligvis ville vi så småt begynde at have et billede af næste års program på nuværende tidspunkt, men sådan er det desværre ikke i år. Vi har holdt igen for at se, hvordan hele corona-situationen ville udvikle sig, men det er stadig ikke let at spå om, og derfor tør vi ikke lægge for meget arbejde i udlandsrejser på nuværende tidspunkt.

Derfor må vi desværre også meddele, at der ikke kommer flere charterrejser på programmet i første halvår af 2021, end dem der allerede er at finde på hjemmesiden, og vi ved endnu ikke, hvordan det ser ud i efteråret 2021.

Måske 2021 er et år, hvor vi kan genopdage noget af alt det skønne, som Danmark har at byde på. Vi er i hvert fald ved at planlægge lidt forskellige Danmarks rejser, som, vi håber, måske kan vække interesse hos nogle af jer rejse-glade gæster.

Hvis I har forslag til rejser og oplevelser i Danmark, så er I velkomne til at kontakte os med forslag.

 

Information angående Corona-Virus:

Vi følger situationen nøje og retter os efter de retningslinjer, som Udenrigsministeriet anbefaler.
Det vil sige, at vi ser tiden an og tager en dag ad gangen. Skulle der ske noget, der kommer til at påvirke ULF Feries rejser, vil vi kontakte de gæster, det drejer sig om.

Dette betyder også, at vi på nuværende tidspunkt satser på at gennemføre alle fremtidige ferieture.

Vi kan kontaktes pr. telefon 7572 4688 eller mail: ulf-ferie@ulf.dk

 

Herunder en lille opdatering på de enkelte rejser:

Angående turen til Costa de Almeria
Turen er desværre aflyst grundet de skærpede rejsevejledninger der gælder til d. 31. august.
Vi har netop modtaget pengene fra Rejsegarantifonden og har sat gang i tilbagebetaling af penge til gæsterne. Vi mangler nogle enkelte kontonumre og forsøger at få fat i de pågældende gæster.

Angående rejsen til Kos
Rejsen er desværre aflyst. Tilmeldte gæster vil blive kompenseret for deres indbetaling. Vi afventer at modtage penge fra rejseselskabet, inden vi kan udbetale refusion til de tilmeldte gæster. Vi håber på at kunne overføre refusion til gæsterne i uge 48.

Angående rejsen til Tyrkiet
Rejsen er desværre aflyst. Tilmeldte gæster vil blive kompenseret for deres indbetaling. Vi afventer at modtage penge fra rejseselskabet, inden vi kan udbetale refusion til de tilmeldte gæster. Vi håber på at kunne overføre refusion til gæsterne i slutningen af december.

Angående rejsen til Kandis koncert
Grundet forsamlingsforbud og andre restriktioner er rejsen desværre aflyst. Tilmeldte gæster vil blive kompenseret for deres indbetaling.

Angående juleturene i december
Riis Rejser retter sig ligeledes efter udenrigsministeriets anbefalinger.
Regeringen vil revurdere situationen frem til 31 august 2020, og medmindre vi hører andet, forventer vi, at rejserne gennemføres. Vi holder jer opdateret, når vi ved noget nyt.

Angående rejsen til Fuerteventura 2021
Bravo tours retter sig ligeledes efter udenrigsministeriets anbefalinger.
Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt deres rejsevejledninger, og medmindre vi hører andet, forventer vi, at rejsen gennemføres. Vi holder jer opdateret, hvis der dukker nyt op.

 

Vi forstår, at det er svært at være tålmodig, når man har glædet sig længe, til at skulle på ferie.
Men vi håber på forståelse, og gør alt hvad vi kan for at løse en svær situation. Vi beder alle der har spørgsmål til ULF Feries rejse, om at kontakte ULF Ferie, og ikke Riis Rejser eller Bravo Tours.

Opdateret den 21. oktober 2020//opdateres løbende