ULF har fejret sit 30 års jubilæum

27. april 2023

ULF fylder 30 år i år. Det er selvfølgelig blevet fejret og i den anledning inviterede ULF til fest og dans.
Med manér i weekenden lørdag og søndag d. 15.-16. april. Denne gang blev jubilæet fejret på Vejle Center Hotel. Som vanligt, med masser af glade mennesker, god musik og mad. Og ULF Medie var på pletten med Poul Frost, Asger Drewsen, John Melin, Tom Christiansen, Poul Pelle og Claus Frederiksen. Og der blev indsamlet små videoer med ULF’ere der sagde tillykke til ULF. Sidste gang ULF fejrede et jubilæum var i 2018, da vi fyldte 25 år. Dengang blev festen afholdt i Foreningernes Hus i Vejle.

I løbet af dagen fik ULF taler fra vores samarbejdspartnere, nemlig, Anni Sørensen, Landsformand i LEV, Martin Jensen (medlem af Byrådet for Socialdemokratiet, Formand for 3F Vejle), Charlotte Broman Mølbæk (medlem af Folketinget for SF), Birgitte Vind (medlem af Folketinget for S)

Samt et par af nøglepersonerne i ULF, Gitte Elisa Christensen (tidligere daglig leder af ULF, nu æresmedlem, Lisbeth Jensen (var med til at starte ULF), Lissy Simonsen (medlem af ULF Frederikshavn kreds).

Efter frokosten, der bød på sandwiches og saftevand, præsenterede Tom, videohilsner fra 5 af nogle af ULFs vigtige samarbejdspartnere, nemlig formand for Danske Handicaporganisationer, Thorkild Olesen, Lise Bonnevie, Direktør i Helsefonden, Karina Adsbøl, medlem af Folketinget for Danmarksdemokraterne, Astrid Krag, medlem af Folketinget (S) og tidligere Social- og ældreminister og til sidst Benny Andersen, forbundsformand for Socialpædagogerne.

Imellem frokosten og aftensmaden, var der fri tid, hvor gæsterne kunne sive lidt rundt, spille spil og ellers bare hygge sig med hinanden. Da vejret var lidt til-og-fra, valgte nogen at finde brætspillene frem.

Aftensmaden bestod af lækker buffet og da klokken nærmede sig 20.00, gik bandet ”The Mumes” på og underholdt med god musik, der virkelig fik folk op af stolene og danse.

Mætte, glade og fulde af indtryk og hyggelig fest, tjekkede gæsterne ud fra hotellet for at sætte kursen hjemad igen…