ULF-kreds-tolke et nyt pilotprojekt

16. september 2020

ULF-kreds-tolke er et pilotprojekt, hvor ULF er gået sammen med Trygfonden som finansierer projektet om at finde nogle frivillige, der kan hjælpe de lokale ULF-kredse med at styre deres forening. Det er både i forhold til at kunne afholde aktiviteter, bestyrelsesmøder eller noget helt tredje. De frivillige får et kursus i, hvordan man arbejder i ULF, og hvordan man hjælper kredsene på den bedste måde. Projektet varer i første omgang i 1 år, hvor efter projektet kan fortsætte af sig selv.  Vi vil have 2 frivillige til hver kreds, sådan at der altid er mulighed for at have en frivillig i ”reserve”, så der er en frivillig til rådighed i tilfælde af sygdom, eller der er problemer med kalenderen eller noget helt tredje.

 

Vi starter med at lede efter frivillige i Frederikshavn, Aalborg, Favrskov, Aarhus, Kolding, Vejle, Aabenraa, Assens, Odense, Svendborg, Køge, Frederiksberg, København.

 

De frivillige får udover et kursus med tilhørende diplom, også en mulighed for at arbejde med en målgruppe på en helt unik måde.

Hvis du gerne vil høre mere om projektet, så kan du kontakte Martin Vilster på enten e-mail martin@ulf.dk eller telefon 29 86 73 35